Teories i conspiracions del 11S
150
post-template-default,single,single-post,postid-150,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Teories i conspiracions del 11S

Teories i conspiracions del 11S

Fa poc mes de sis anys, la pantalla del televisor ens mostrava unes escenes pròpies d’un tràiler d’una pel·lícula de ciència ficció, les torres bessones embolicades en flames com a conseqüència de sengles impactes provocats per dos avions de passatgers, una bogeria.

Al cap de poc, les notícies que ens anaven arribant confirmaven el que ens resistíem a creure, era el resultat d’un atac terrorista, a partir de llavors, res ha tornat a ser com abans. L’atemptat va servir per a canviar l’ordre mundial, ningú es va qüestionar les mesures adoptades pel govern Bush que van despullar de llibertats i presumpcions d’innocència a qualsevol que transités dintre de les seves fronteres o en l’àmbit de la seva influència, o sigui el món sencer.

Les teorias que contradiuen la versió oficial, no han estat encara rebatudes i passen per la creença del coneixement previ de les autoritats nord-americanes i la seva conseqüent permissivitat davant els fets o a la conspiració més pura i dura, dissenyada i perpetrada pels mateixos estaments de poder governamentals per així tenir l’excusa per a la neteja de OM.

Després del fet, es va intervenir a Afganistan buscant entre les seves muntanyes al suposat ideòleg de l’acció, Bin Landen, es va envair L’Iraq i es va enderrocar al règim es Saddam ajusticiant-l’ho, es va permetre la invasió del Líban i es va centrar en el punt de mira a Iran, es va crear el camp de concentració de Guantánamo i es van restringir les llibertats en el món sencer sense que l’opinió pública, ara sí, haguessim percebut cap millora en la seguretat col·lectiva, ans al contrari, atemptats com el de Londres, Madrid, Polinèsia o Casablanca així ho testifiquen.

El que ha transcendit a l’opinió pública han estat un munt de dades intranquilizadores, inconsistents i dificilment justificables del perquè a 6 anys dels atemptats Bin Laden segueix en llibertat, s’ha provocat la desestabilització de OM i s’ha estès l’amenaça terrorista islamista a tot Occident, l’excusa perfecta per a implementar com Gran Germà la total impunitat amb la qual ens han estat sotmetent tots aquests anys, en els controls dels aeroports, de transaccions electròniques, violacions del secret de les telecomunicacions, etc. etc. etc.

Veient la forma d’actuar dels lobbys dominants dels EUA, qualsevol de les teories de conspiracions inversemblants passen a ser creïbles al 100%, sorprenen les dades que qüestionen per exemple, el col·lapse del WTC, del ponteig de les mesures de seguretat més estrictes que existeixen a nivell mundial de trànsit aeri, de la inexistència de restes de fuselatge d’avió en el Pentàgon o del no aclarit 4º avió segrestat i suposadament abatut per dos caces i que una dotzena de terroristes, fitxats per la CIA, es passegessin sense ser interceptats per les forces de seguretat.

Massa caps per lligar per al major atemptat de la nostra història, aquí sí hi caben teories de l’estil de les conspiratories llançades sobre el procés del 11M que dit sigui de passada sense la CIA, el FBI o agències governamentals d’altíssim pressupost, han posat als culpables entre reixes després d’una investigació i un procés judicial modèlic que ja n’haguessin volgut presumir des dels EUA de la rapidesa i prestesa amb la qual des d’aquí s’han resolt, encara que a l’amic Aznar, després de tot el que ha plogut, li mereixi més credibilitat la seva teoria de la conspiració.

En la xarxa trobem excel·lent informació del 11S, us destaco aquestes sites:

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.