La vas ben cagar, Bernd
151
post-template-default,single,single-post,postid-151,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La vas ben cagar, Bernd

La vas ben cagar, Bernd

Si algú hagués criticat a un jutge jueu per condemnar a un ciutadà alemany argumentant sobre el seu ressentiment cap als aris per l’Holocaust, l’haurien titllat de antisemita. D’igual forma qualsevol que no emprés en la seva empresa treballadors magrebins simplement per ser-ho i es vanés en públic per això, seria tractat de xenòfob.

Imaginem-nos per un moment que Bernd Schuster, l’altre dia després del partit davant el Sevilla, hagués justificat la seva derrota perquè l’arbitre fos negre, segurament s’haguessin aixecat tots els estaments haguts i per haver i alçant la veu al cel l’haurian qualificat de racista ……però com era català.

Els catalans que coneixem bé a Schuster per haver-lo acollit entre nosaltres durant 8 anys no l’hi tindrem  en compte i no perquè sigui alemany, sinó perquè ja sabem amb quina mà se senya l’amic Bernd.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.