Picar de peus
139
post-template-default,single,single-post,postid-139,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Picar de peus

Picar de peus

Ens estan fent la guitza i seguirem sense queixar-nos, potser perquè sabem ja la utilitat de qualsevol protesta i tenim com referent massa recent el de les manifestacions contra la guerra de L’Iraq en la qual ens van fer el cas que ens van fer, o sigui cap.

No obstant això internet ens ofereix el mitjà per a fer-ho sense passar fred, ni trastocar plans ja fets, ni havent d’anar pel carrer donat cops a olles i cassoles a la nostra edat, simplement enviant un e-mail, podem explicar les nostres vivències i sentiments als qui des de fa ja anys fan més dificil la nostra activitat laboral, familiar i impossibiliten el correcte descans robant-nos hores del nostre preuat somni, perquè segur que ni s’imaginen com la seva ineptitud influeïx en les nostres vides.

Per si no els coneixíeu ja, us informo dels e-mails d’atenció de qui han convertit el nostre dia a dia en l’ho mes semblant a un lliurament de la saga d’Indiana Jones buscant relíquies en qualsevol temple perdut o a la pràctica extrema de qualsevol modalitat d’esport de risc i aventures en ple Pirineu lleidatà i així pogueu expressar-los el vostre agraïment per haver desterrat la monotonia i l’avorriment matiner al aixecar-se a les 5:30 per a anar a treballar. Aquí els teniu.

Comentaris a xarop

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.