OHL, Pepe Gotera y Otilio
136
post-template-default,single,single-post,postid-136,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

OHL, Pepe Gotera y Otilio

OHL, Pepe Gotera y Otilio

OHL, empresa adjudicatària de les obres de l’AVE a Barcelona està en el centre de la polèmica. El secretari d’estat sr. Morlán l’ha identificat, en sessió pública, com la responsable dels problemes d’aquests dies en el servei de rodalies, al provocar amb la seva falta de previsió que, al pas de l’AVE cap a Barcelona, s’obrin més esvoranys que en una refrega d’artilleria.

A hores d’ara i després del deteriorament dels últims tres anys,no sé si creure’m al secretari, ja que si això és cert i OHL està executant obra pública, el ministeri que ara la posa en la picota, abans l’haurà contractat, aleshores sr. secretari perquè durant tot aquest temps no han controlat vostès l’obra?. Aquesta és la seva responsabilitat, no?.

Segurament, com en tantes altres ocasions, l’estalviar-se mesures de seguretat repercuteix directament en l’augment dels beneficis una vegada concluída l’obra de marras, però la deixadesa del ministeri en tot aquest assumpte està ja fora dels límits del raonable i demostra que gestionar els ve molt gran.

No voldria alarmar a ningú però hauriem de recordar, que la mateixa OHL és l’empresa encarregada de perforar el subsòl de Barcelona passant a pocs metres de la Sagrada Família, una gegantesca tuneladora que obrirà camí cap a la frontera amb França de l’AVE, entendràn ara  la poca confiança i la intranquilidad davant aquests pocataces, Pepe Gotera i Otilio o el que és el mateix, OHL i qui ha de vetllar per l’execució, el ministeri. Què canviïn el traçat, si us plau!

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.