Quin tros d’ase!
135
post-template-default,single,single-post,postid-135,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Quin tros d’ase!

Quin tros d’ase!

 15 minuts és un film de John Herzfeld protagonitzat pel gran Robert de Niro, en el que es relaten les correries de dos ciutadans txecs obstinats a aconseguir fama i diners a força de gravar en video els delictes que cometen sense parar. Vivim en una societat mediàtica fins a extrems alarmants en la que qualsevol bretolada és convertida pels mitjans en notícia i al seu autor en heroi amb data caducitat de l’endemà sense adonar-nos del perillós que és això.

En la brutal agressió perpetrada per l’indigent mental de l’altre dia sobre una menor en el vagó d’un tren, és d’una gravetat extrema, m’alegra sentir que la fiscalia ha sol·licitat ja l’ingrés de l’agressor a la presó podent-li caure damunt unes vacances pagades no inferiors als dos anys a la presó. Si s’actués així més sovint segur que aquests inadaptats socials s’hi pensarien dues vegades abans d’actuar.

Ahir el carallot va viure les seves 24h de glòria, va ser entrevistat per la majoria de programes del safareig nacional i va justificar la seva acció al·ludint a l’alcohol i a una família desestucturada. D’una tirada es va declarar vago, violent, ignorant, xenòfob i covard, tot un portfoli del que els nostres fills NO haurien de ser i el protagonista del video més vist de YouTube de la jornada. Aquest segon aspecte segur que és el que queda, perquè si el vagó no arriba a tenir senyal de videovigilancia estaríem a hores d’ara parlant d’això?.

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.