Entranyable Pasqual
131
post-template-default,single,single-post,postid-131,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Entranyable Pasqual

Entranyable Pasqual

Pasqual Maragall és un d’aquests personatges que, independentment de militàncies i ideologies, cau molt bé. L’ex-president igual que el seu predecessor Jordi Pujol, tenen aquest carisma amb la que un identifica a qualsevol familiar proper, a un tiet o al seu avi.

Els càrrecs que ha exercit i la seva influència en el dia a dia de cadascun de nosaltres ajudats per la seva estel·lar aparició en el Polònia de TV3 de la mà del Queco, faciliten aquesta familiaritat sobrevinguda, que tampoc s’explicaria unicament si darrere, en el fons no tinguessin aquest possit de les excel·lents persones, de la gent amb la suficient sensibilitat i humanitat per a ser percebuda.

La declaració d’aquest cap de setmana de Maragall, el converteixen encara si cap en més pròxim, almenys per a mí i sabent patir aquesta malaltia terrible que és el Alzheimer expressar aquest desig a contribuir en la lluita en la qual estem implicats molts de nosaltres i mostrar aquesta fermesa davant aquest el seu nou objectiu, un exemple per a tothom.

Maragall focalitzarà ara el projecte més important de la seva vida i aconseguirà que en aquesta lluita ens impliquem tots, perquè si alguna cosa té el President és aquest perfil de líder que arrossega, implica i engresca en la causa que ell vulgui.

Parlen també d’ell:

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.