Putxinel·lis o magistrats?
126
post-template-default,single,single-post,postid-126,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Putxinel·lis o magistrats?

Putxinel·lis o magistrats?

L’espectacle que aquests dies ens està oferint l’òrgan més representatiu de la justícia d’aquest país, el TC, està sent escandalós. La disputa davant les càmeres dels dos partits majoritaris per aconseguir el contol dels seus membres està passant factura a la seva credibilitat davant la ciutadania i el que és pitjor, restant-li en cada embat aquesta credibilitat tan necessària per els qui haurien de ser garants de les essències constitucionals(??) d’aquest país.

Que la nostra constitució està ja més que obsoleta és un fet evident, reforçat pel rifirafe de la composició del tribunal, que a força de recusacions, desqualificacions i intrigues més sembla un capítol de Falcon Crest que l’organisme seriós i imparcial que se suposa hauria de ser.

I no és per a menys, el que el PP no ha pogut consegir en les càmeres per negació de la ciutadania s’ha confabulat per a aconseguir-lo fora d’elles, LO tan importants com l’Estatutet o la Llei que permet el matrimoni homosexual estan en el ràfec i ara els toca al PSOE i afins contraatacar la recusació de dos magistrats “progressistes” per a aconseguir les majories que permetin avançar en la legislatura actual i que en part no es quedin en quatre anys perduts.

El PP no ha cregut mai en la democrácia i aprofitant les escletxes legals que la llei els permet juga a la intriga política amb una frivolitat esborronadora i un cinisme digne del més afilat Rasputí. Tinc ganes de veure com es resolen lás pròximes recusacions de magistrats conservadors que de progressar, farà que qui hagi de decidir sobre els recursos presentats acabi sent el Bidell del tribunal, algú sap de la seva afiliació política? perquè si no ens agrada el recusem i llests.

Comentaris a xarop

1 Comment
  • Pingback:Justícia divina, Divina justícia | En veu alta
    Posted at 21:22h, 20 maig

    […] La manipulació a que el PP va sotmetre al poder judicial en la passada legislatura, amb la complicitat com no podia ser d’altra forma dels mateixos mitjans mediàtics que avui volen fer fora de la trona conservadora a Rajoy, va esdevenir una excel·lent tàctica per demorar, congelar i entorpir quantes iniciatives es plantegessin des de l’entorn del govern. El que perdien en les votacions en el Congrés, per la incapacitat d’arribar a acords amb els altres grups, pretenien guanyar-ho d’aquesta forma. […]