Zapa soc el Lendi, em permets?
124
post-template-default,single,single-post,postid-124,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Zapa soc el Lendi, em permets?

Zapa soc el Lendi, em permets?

Demà, el Lehendakari Ibaretxe trucarà a la porta de Moncloa amb la seva proposta de referendum sota l’aixella per segona vegada en poc més de 4 anys. Zapatero el rebrà amb les celles mes de punta que mai amb la intenció de negar-li la major demanant-li prèviament un pacte entre els bascos que avali la proposta.

No fa tant temps aquest acord majoritari que ara reclama el president es va donar a Catalunya amb la proposta del text del nou estatut, un 89% del parlament la va donar i en el Congrés primer i ara en el Constitucional, tots presumim com acabarà. Com els pot exigir ara això als bascos?

Per a Espanya l’oportunitat d’un referendum d’autodeterminació no existirà mai, desenganyem-nos, perquè en el fons, sigui qui sigui qui governi està la Una, Grande i Libre de tota la vida que nega l’expressió als seus ciutadans de manera repetida i vergonyosa. Perquè quan algú addueïx a l’Estat de Dret per a oposar-se, podria explicar-me quina altra situació en un estat de dret es manifesta si no és a través d’una consulta popular?.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.