Amb bon humor ministra
123
post-template-default,single,single-post,postid-123,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Amb bon humor ministra

Amb bon humor ministra

Ja ja ja Ministra Magdalena Álvarez, estic que em trenco el cul a l’andana de l’estació. Vestit amb el meu vestit de mil ratlles blau i les meves sabates de txarol, corbata de seda i portafolis de pell de camella, esperant que RENFE restableixi el servei cap a Barcelona, on fa hora i mitja tenia l’entrevista de treball per la qual m’he estat preparant durant tota la meva vida i em feia molta il·lusió.

Me la imagino a vè. i al seu Secretari d’Infraestructures donant el “parte” de la desgràcia d’avui imitant a Chiquito de la Calçada, Pajares i Esteso o emulant a Tip i Coll, abans de res que el bon humor no ens falti sra. Álvarez tal com sàviament ens va aconsellar. Quina llàstima que l’altre dia a Barcelona no es quedés vè. en lloc de set minuts, set anys tancada en l’ascensor per que entenc que dimitir ni s’ho ha plantejat no?, se m’ha ocorregut ara mateix, de cop i volta, però de bon rotllo ministra, la mare que la va parir!.

Per cert el lloc al que opositaba l’hi han donat a un altre que viatjava amb els Ferrocarrils de la Generalitat, que són mes avorrits que RENFE l’hi reconec, però funcionen ‘comme il faut’.

Comentaris a xarop

1 Comment
  • latafanera.net
    Posted at 11:59h, 16 octubre

    Amb bon humor Ministra

    Ja ja ja Ministra Magdalena Álvarez, estic que em trenco el cul en l’andana de l’estació. Vestit amb el meu vestit de mil ratlles blau i les meves sabates de txarol, corbata de seda i portafolis de pell de camella, esperant que RENFE restableixi el ser…