Alacant, amb aigüa fins el coll
121
post-template-default,single,single-post,postid-121,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Alacant, amb aigüa fins el coll

Alacant, amb aigüa fins el coll

Escoltant el dissabte els testimoniatges dels afectats per les recents inundacions del País Valencià s’entén perquè la gent està fins als rulos dels polítics. Quan t’expliquen que la zona duu cinc anys pendent de la realització de les obres de canalització i sanejament de la llera dels rius que permetrien que cada any per aquest temps, poguessin arraulir-se tota la família darrera dels vidres i simplement contemplar com plou, s’entén que quan apareix el ministre de torn trepitjant el fang després de la catàstrofe la gent li digui de tot menys bonic.

És encara més greu quan es veu que amb els impostos pagats que no són pocs, any rere any, en lloc de proporcionar la solució al problema, es destinen a rendir honors davant la visita del Papa, construint la ciutat de les arts, acollint la Copa Louis Vuitton, coquetejant amb el futur circuit urbà de F1 de València, intentant tapar el forat sense fons de Terra Mítica o bé urbanitzant a pil·lons terrenys d’horta, obstruint lleres a cop de pitch & putt, camps de golf i urbanitzacions de super luxe.

El que passa és que el dissabte va rebre qui menys culpa tenia en tot aquesta moguda, no se que hagués passat si en lloc de Caldera, apareix per allí l’amic Camps o el seu correligionari Zaplana, aleshores en comptes d’un titular de premsa estaríem parlant d’altra cosa i és que no n’hi ha per a menys, collons!.

Parlen del mateix:

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.