Gràcies Mariano
120
post-template-default,single,single-post,postid-120,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Gràcies Mariano

Gràcies Mariano

Ja tenim muntat l’embolic per el que no hauria d’haver comançat mai. Espanya 2000, organització d’extrema dreta, va cremar a Barcelona i València i a la vista de tots, les fotos de Carod i ibarretxe, a mà alçada, entre cares al sol i banderes preconstitucionals, donant-nos la raó a aquells que creiem que el més semblant a un extremista de dretes és altre extremista d’esquerres i de que els autistes socials mengen a totes les taules. La nota discordant d’uns pocs, de una jornada festiva i reivindicativa que va transcórrer en general, pacíficament per a la resta. I ara Marlaska, que hem de fer?.

Perquè ara, qui va obrir la espita de les fogueres hauria de decidir si això és també delicte, l’un és vicepresident de la Generalitat i l’altre Leendakari del govern d’Euskadi i per tant figures institucionals com ho pot ser també el Rei. Jo sincerament creo que lo de Girona no va passar de la pura anècdota igual que el d’ahir a Barclona i València, però qui va elevar aquests actes a categoria d’esdeveniment, l’amic Marlaska, assegut ara en la butaca d’orelles de pell de vaca negre del seu despatx de l’audiència, potser s’adoni de l’embolic en el que ens ha ficat a tots, ell el primer, amb la seva reacció infantil i desmesurada per la crema de fotos de Rei.

Si hi ha gent que per a expressar les seves conviccions o per a confirmar les seves creences necessiten donar-li a la mixtura, de debò que els compadeixo, però compadeixo més a qui d’això han volgut fer un problema d’Estat quan no ho era i els qui esperant treure un profit electoral han tornat a esbalotar el galliner. Des d’ahir segurament hagi uns quants exaltats més en ambdós bàndols.

Gràcies pel discurs Mariano.

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.