Banderita tu eres roja …
113
post-template-default,single,single-post,postid-113,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Banderita tu eres roja …

Banderita tu eres roja …

Avui davant l’audiència nacional de Madrid s’ha muntat la de Déu. Al grup independentiste que donava suport als imputats per la crema de fotos de Girona manifestant-se pacíficament se’ls han enfrontat grups d’extrema dreta enarborant símbols franquistes preconstitucionals i per tant il·legals.

Si la crema de fotos, segons pretén Marlaska, atemptava contra la prefectura de l’Estat personalitzada en la figura del rei, no és menys cert que l’ostentació de les banderes preconstitucionals, “la roja i gualda” amb el “gall” o la del jou i les fletxes de Falange, constituïxen també delicte contra els símbols nacionals descrits en la constitució i de la mateixa forma que amb els primers asi ho van entendre, deurien amb aquests també, actuar d’ofici ja que la policia nacional ni tan sols ha intervingut impedint la seva exhibició, el mateix que el que va ocórrer aquí amb “els Mossos d’esquadra”.

A veure el que triga algun dels megajutes estrella en cridar-los a declarar i imputar-los pel delicte d’apologia del feixisme i injúries a la bandera, que segons crec també són perseguibles. Per a facilitar-los el treball els adjunto una foto perquè n’identifiquin a uns quants i si precisessin més evidències m’ho diuen i les hi faig arribar també.

Des de Catalunya, que durant els últims dies hem hagut de suportar els atacs dels defensapatries de sempre, no s’entendria altra actitud que no fos aquesta, com tampoc es comprendria la falta de denúncies d’aquells mitjans que busquen qualsevol excusa localitzada a Catalunya o Euskadi per a alertar dels perills que amenacen a la pàtria, suposo que no veuran en aquestes ideologies neofatxes actituds nocives i il·legals, serà per això.

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.