La foto mes cara del món
107
post-template-default,single,single-post,postid-107,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La foto mes cara del món

La foto mes cara del món

Per una vegada que l’execució d’una obra pública s’avança als terminis previstos en dues setmanes, el conseller del ram, sr. Nadal que havia calculat la finalització de les obres del túnel de la L9 del metro de Barcelona, en la jornada prèvia al debat d’inauguració del curs polític en el Parlament i cursades ja les invitacions als dirigents del PSC de l’executiu auntonòmic i municipal per a menjar-se els canapès davant els flashos de la premsa, cabrejat per la diligència dels operaris i davant la dificultat de justificar una foto 15 dies després de produir-se l’enderrocament, delimita la zona com si d’una fugida radioactiva es tractés i tirant de veta dels € públics (10.000€ concretament), mana reconstruir el mur per a ser enderrocat novament el dia 25. La foto més cara del món.

És el que vaig dir fa uns dies i que vaig elevar com petició a la classe política que vist el cas que n’han fet,o no l’han llegit o si ho han fet, se l’han passat per a on es comencen les cistelles. Es queixaràn quan la gent els acusi d’ineficients i matusers, però no ens queda altra sr. Nadal, la falta de respecte cap a una població en la que un percentatge alt malviuen a l’any amb menys del que li ha costat l’invent, no mereix altra reacció, o és que es no llegix els informes que el seus companys del departament de Acció Social els preparen? (amb els diners de tots també, és clar).

També en parlen a la catosfera:

 

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.