Meneoduendes
96
post-template-default,single,single-post,postid-96,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Meneoduendes

Meneoduendes

Els “meneoduendes”, també coneguts per “cyberngomos”, són una subespècie cibernètica, encreuament de la bruixa avaria i el germà babau de Shrek, afectats d’una tara cromosómica degenerativa que els produeïx un hipodesenvolupament escrotal, a manera de cul de mandril, de la qual s’enorgulleixen en gallejar a la minima ocasió (ja em diràs tu perquè) i que en l’hàbitat en el que es mouen anomenen Karma.

Té el seu habitat natural a meneame.net, l’únic lloc en la faç de la terra on els és possible fer ostentanció del seu apèndix karmàtic enfront de la resta de participants del projecte, igual que el masclista recalcitrant del seu micropenis de 7 cmts. i on romanen en torns complets de 24h, ocultant-se rera d’algun incomprensible nick i marcant territori “meneant-se” per les cantonades, saetejant les notícies que els altres, els qui fan possible l’invent proposen i que no són de les seves temàtiques de culte (codi obert, anti-windows, etc.). Conviuen en cercles d’afins o d’amistat i riuen les gràcies votant-se les notícias que proposen entre ells.

Se’ls reconeix per la seva hiperactivitat censora i rapidesa lectiva que els du a devorar articles en menys de cinc microsegons, etiquetant-los com spam, irrellevants, pesats o repetitius, empaperant-los de vots negatius que els llancen bé perquè no els agradi el teu nick, perquè necessitin pujar el seu karma, perquè estigui escrita en català o simplement perquè els surti de les pilotes fer-ho, fent gala en tot moment de la “bona educació” amb la qual els seus pares els van obsequiar i el que és pitjor, sent tolerats pels qui haurien de vetllar pel bon funcionament del portal. Això sí, com se’t passi pel cap remetre’ls alguna notícia de la teva propi weblog, oh pecat capitall!, et banegen el domini o el teu usuari i a córrer (potser haurien de llegir de tant en tant el que el mateix Ricardo Galli, opina sobre el autobombo).

El “meneoduende”, viu davant la pantalla d’un ordinador fins que el seu progenitor, el que li paga l’ADSL, el tabac, les cocacoles que beu sense parar i els altres minivicis, es cansi de tenir-lo per casa en actitud inproductiva i l’envii d’una puntada al cul a guanyar-se la vida, moment en el qual descobrirà per a que serveix un Karma de 20 punts en el món real.

Nota:(el projecte de Ricardo Galli i Benjamí Villoslada és una excel·lent iniciativa per a la blococosa nacional i una excel·lent eina per a la promoció de la participació dels usuaris en l’entorn de la web2.0, la meva crítica no va dirigida cap a ells ni cap a meneame, sinó els qui han pres a l’assalt un entorn en el qual haurien d’exercir-se la responsabilitat i la maduresa que se’ns suposa per a intervenir en ell amb garantia i equitat).

Expresen opinions (en ambdós sentits) sobre menéame:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.