Com arribar a ser candidat del PP
93
post-template-default,single,single-post,postid-93,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Com arribar a ser candidat del PP

Com arribar a ser candidat del PP

Seguint amb la sèrie de mini-guies en clau d’humor (o no) per a aconseguir formar part d’alguna llista de les pròximes generals en el partit dels nostres somnis, li toca aquesta setmana al PP.

Per a aconseguir entrar a formar part de les llistes del Partit Popular, seria aconsellable que l’aspiant acomplís aquests 5 requeriments:

 • Ser un addicte al pádel, exalumne de col·legi bé de la zona alta de l’àrea metropolitana, prefereriblemente de Barcelona i si pot ser, conegut per els seus íntims amb bisíl·labs de l’estil, Pipi, Titi, Beto, Keto, etc. (L’ús de gomina per al pèl, és opcional).
 • Cuidar-se de parlar català només en la intimitat, a risc de ser qualificats per Alejo com nacionalistes o separatistes perifèrics. Pronunciar “Sabadel” o “cadel” quan posa “Sabadell” o “cadell” per a seguidament pronunciar Schwarzenegger d’una tirada i sense cap impediment. Al parlar amb algun excompany del màster que va cursar als EUA, practicar el Tex-mexicà (o MexTex) a la forma i manera d’Aznar en les seves trobades amb el seu amic d’invasions, Bush.
 • Adjurar de les melenes de l’època universitària, dels porros fumats i de l’adscripció a algun partit progre, fotent-li les culpes a la joventut i inexperiencia d’una època de rebelia en la qual fins i tot es va arribar a fer alguna pintada en contra del Caudillo! (al recordar-lo s’aconsella resar tres parenostres i dos avemaríes).
 • Contestar a tot que NO, encara que t’ofereixin un milió d’i €, desenvolupar la qualitat acebiana de vincular qualsevol desgràcia amb ETA i més si al fer-lo es pot guanyar algun vot o restar-se’l a la competència. Aprendre a explicar-nos que el que vareu fer amb el “exèrcit d’alliberament d’Euskadi” no va ser una negociació i que el que s’ha explicat sobre això, simplement és una enganyifa. Que quan ens torneu a governar (Déu vulgui d’aquí a molt de temps), acabareu d’una vegada amb el terrorisme, encara que en els vuit anys que vareu exercir, fossiu incapaços de fer-ho).
 • Aprofitar la participació en qualsevol tertúlia de VEO televisió o de la COPE o com articulista de “el Mundo” o el “ABC” per a recordar el perill de trencament d’Espanya invocant una Constitució que els seus “caps” no van votar i de la qual ara són defensors impenitents.

El que encara no he pogut esbrinar, és com una vegada triats, els fiquen el pal d’escombra pel recte per a mantenir-se mes tiesos que un ù i dur una vida normal com la resta, per a mi segueix sent tot un misteri.

Comentaris a xarop.net

1 Comment
 • www.latafanera.net
  Posted at 14:30h, 11 setembre

  Com arribar a ser canditat del PP

  Segona entrega de les 5 mini-guies per a obtenir les pautes necessàries per a qui ho tingui a bé, intentar formar part de les llistes electorals cara a les properes generals de l’any que vé. Avui, toca PP.