Sr Duràn, no en té ni idea
92
post-template-default,single,single-post,postid-92,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Sr Duràn, no en té ni idea

Sr Duràn, no en té ni idea

El Sr. Durán darrerament passa massa temps vivint a Madrid i en el pont aeri i és normal que aquest allunyament de Catalunya i la seva falta de frec amb el dia a dia dels catalans l’hagi dut a una lectura errònia de la situació real del soberanisme en el nostre país, ho entenc. Entenc també que la seva ideologia demòcrata-cristiana despullada de l’adjectiu qualificatiu de “catalanista” sigui el més semblant a la ideologia conservadora “pepeísta” de la que fan gala Rajoy, Aznar o Acebes, ho comprenc i ho respecto faltaria més perquè abans de res, en un estat democràtic ha de prevaler la llibertat individual. Però el que queda fatal, és que en programa en primetime de TV3 s’arrenqui per peteneres i proclami que a Catalunya, el soberanisme “tan li fot” perquè és evident que el Sr. Duràn, no en té ni idea.

La realitat d’aquest país diu, que el moviment independentista ha anat guanyant adeptes en progressió geomètrica, en reacció directa al respecte que des dels diferents governs d’Espanya ens han mostrat històricament i que el que fa uns anys era una utopia és cada vegada més a prop, que fins i tot a dintre de CDC, el seu soci de coalició, han orientat el seu discurs cap a aquest objectiu fent-lo públic i notori, però quan algú està més preocupat treballant per aconseguir una cartera en el pròxim govern del Regne que per saber com pensa la seva gent i desconeix aquestes realitats, és més que evident, Sr. Duràn, que no en té ni idea.

En una cosa té vostè raó, la nostra preocupació principal passa perquè Catalunya funcioni, es crein les infraestructures necessàries i es dotin dels recusos que la sanitat i educació precisen però el convenciment que tot això no ens ho solucionaran des d’Espanya és cada vegada major i no per generació espontània simplement perquè tenim proves mes que evidents, però clar Sr. Durán d’aixó vosté ni idea.

És per tot el que li he dit, que el qui escriu i que fa poc mes de 10 anys no es definia com independentista, avui en faci gala i ho defensi amb la certesa de no estar caminant sol, de que molts més estàn pel mateix que jo i que vostè pel que fà això Sr. Duràn, tampoc en té ni idea.

El sobiranisme també es viu a la blocosfera;

Comentaris a xarop.net

1 Comment
  • www.latafanera.net
    Posted at 09:43h, 10 setembre

    Sr. Duràn, no en té ni idea

    Sap de veritat el sr. Duràn el que està passant a Catalunya i el que veritablement pensem els catalans de l’autodeterminació i el sobiranisme?. Jo crec que no.