Avorrits de la política
89
post-template-default,single,single-post,postid-89,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Avorrits de la política

Avorrits de la política

En una enquesta feta pública en ple mes d’Agost es posava de manifest que el 60% de la ciutadania no està satisfeta amb els seus polítics. Jo em trobo immers en aquesta majoria des de fa temps.

Els que varem viure la transició de manera activa i militant sabem que és això, és per poc que no es remeï, la mort d’una democràcia que va costar 40 anys retrobar i que ara, per una errònia escalada d’actes de qui lideren els seus partits, ens estan allunyant d’ella a marxes forçades, simplement ens fan fora, no ens hi volen.

Qualsevol empresa amb semblants equips directius ja hauria tancat per fallida, sembla mentida que els costi tant entendre que no guanyen gens tancant el partit per a uns pocs quan el que tocaria ara és precisament el contrari, obrir les organitzacions a la seva militància, simpatitzants i votants.

Els moviments ja s’estan començant a donar des de les bases i com sempre, les petites revolucions els han enxampat amb el peu canviat, vam necessitar gent que sàpiga llegir el que la societat requereix i s’anticipi a això i ens motivi. simplement amb que facin el contrari del que han estat fent fins a ara, seria suficient.

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.