Com arribar a ser candidat del PSC/PSOE
87
post-template-default,single,single-post,postid-87,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Com arribar a ser candidat del PSC/PSOE

Com arribar a ser candidat del PSC/PSOE

Una de les tècniques SEO que es recomanen en a la promoció d’un bloc és la creació de manuals sobre la temàtica de la que es tracta, cosa força difícil tenint en compte que gestiono un bloc d’opinió política. No obstant això, forçant l’imaginació i aplicant unes gotetes d’humor que espero no em siguin tingudes en compte, avui inicio la primera de 5 guies en les que il·lustraré 5 senzilles claus per a arribar a ser candidat en les pròximes eleccions generals a Catalunya en cadascun dels 5 primers partits polítics amb representació en el nostre territori, PSOE/PSC, PP, CIU, ERC i ICV.Somi donç (espero no prendre mal!).

Per a ser candidat del PSOE/PSC, a més d’estar afiliat, s’hauria de complir com a mínim aquests 5 requisits:

  • Aguantar la interpretació de la internacional puny enlaire i si és possible moure els llavis escenificant conèixer la lletra, a la manera que els integrants de la sel·lecció nacional de Catalunya de futbol fan amb “els Segadors”.
  • Ser capaç de substituir el antiestètic jersei de llana de coll alt i la jaqueta de vellut de quan es professava el sentir més republicà en temps de Felipe i Alfonso, per altre look més actual, més monàrquic, vestits amb drapets d’ Armani, camises de Benizio i corbates de seda, abans de res sacrifici estètic per a anar d’acord amb els nous temps.
  • Aprendre a donar la culpa a CIU i el PP de totes les desgràcies en rodalies, els problemes del Prat, la inversió inexistent en carreteres i el nyap de xarxa elèctrica a Catalunya, practicant l’amnèsia sobre els 4 mandats socialistes a Espanya i sobre la incapacitat de solucionar el problema en els 4 anys del seu govern i a sobre, en comissió parlamentària lloar la gestió de la pitjor ministra de Foment de la nostra història enfront de la resta de partits polítics del congrés sense possar-se ni tan sols vermell.
  • Assumir la mutació, com d’antuvi amb el referendum pro Otan, de postures i postulats d’esquerres i substituir-los pel credo social demòcrata de centre que ara està tan de moda i definir-se com “rojillo” ùnicament durant la campanya electoral i en poblacions de l’extraradi de les grans àrees metropolitanes, per un vot qualsevol sacrifici val la pena.
  • Parlar fluidament el “Montillà”, diabòlica llengua provinent directament de Babel utilitzada durant la 2ªguerra mundial pels aliats com clau de transmissió de missatges sense xifrar. Imprescindible per a comunicar-se amb el seu cap de partit i la consellera de Treball, Mar Serna i aconseguir així que li incloguin en alguna llista.

Salut i €

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.