2008, apuntar cap el centre
83
post-template-default,single,single-post,postid-83,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

2008, apuntar cap el centre

2008, apuntar cap el centre

El proper any és any de generals i com no podia ser d’altra forma, les dues formacions amb opcions de victòria, PSOE i PP, apunten cap al centre. El PP des del primer “aznarato” va intentar sense èxit fer-ho i des del segon amb la majoria asoluta cosida al cul, molt menys.

És ara el PSOE qui ha vist que els electors en aquest país premien a qui identifiquen mes posicionat en el centre, tret d’ èpoques d’alta excitació política com al març del 2004, la moderació s’imposa sempre a l’extremisme (era així, no?), encara que el PP camini entossudit en demostrar-nos a tots el contrari. De tota manera, una cosa és predicar i altra diferenta, portar-ho a la pràctica, llançar aquests missatges, purament electorals costa unicamente això, obrir la boca per a dir-ho.

Els dos desafien la nostra amnèsia i davant la poca tradició democràtica que apropa el nostre comportament polític a la militància futbolera, “sent del Barça mai podria ser periquito”, juguen més amb l’abstenció que afectarà al rival que buscant el propi encert i així és tremendament difícil fer un gol o simplement abonar-se al “jogo bonito”. Sense Ronaldinhos o Messis que dur-nos a la boca, que difícil es fa recuperar el temps perdut!.

Comentaris a xarop.net

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.