Per un grapat de vots
73
post-template-default,single,single-post,postid-73,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Per un grapat de vots

Per un grapat de vots

AL PSOE no li surten les sumes, afronta l’aprovació dels pressupostos del 2008 amb l’única certesa del suport d’IU-ICV i amb això no n’hi ha prou. ZP, o la seva executiva s’han encarregat durant els tres anys de govern, de encabronar als qui tenen la possibilitat de convertir la seva minoria en majoria ERC i CIU i després de tant buscar l’aprovació del PP, fins a avui negada, es troba a quatre dies de les generals sense saber si conta amb suports suficients per a governar.

Les estratègies de partit, sobretot tenint tan pròximes les eleccions, solen tornar-se erràtiques, inexplicables i contradictòries, però els credos polítics fa temps que han mort deixant pas a l’especulació pel poder i al simple càlcul electoral, ni esquerres ni dretes existeixen avui dia.

Cara a la galeria uns diràn als altres “fatxes” i els altres als uns “progres” no obstant això els missatges són cada dia mes iguals, més monòtons i prefabricats.

El pactisme, maleït sia!, ha acabat amb l’emoció de la política i encara que ZP hagi passat els seus tres anys de mandat mentint-nos, mirant de no enutjar al PP, cagant-la amb el procés de pau i “donant suport” a l’estatut que va sortir de Catalunya (per la part del cul), algú dubta que al final trobarà el consens necessari per a tirar endevant?.

Avui en parleen d’aixó:

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.