Dicotolítics
71
post-template-default,single,single-post,postid-71,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Dicotolítics

Dicotolítics

Que difícil ha de ser pertànyer al PSC i exercir de diputat o senador en representació d’aquestes sigles en qualsevol de les càmeres espanyoles, Congrés o Senat.

Que complicat defensar allà la gestió d’una ministra com l’Álvarez i alhora evidenciar davant els usuaris catalans de RENFE l’estat lamentable de la seva gestió o la de Montilla l’estiu passat amb el Prat o de l’amic Clos amb l’apagada.

Quanta voluntat per a bregar aquí amb uns socis “antiestatut”, copartícips d’una gestió de govern que allí, a Madrid, a la mínima t’exigeixen la dimissió de ministres de la teva pròpia formació. Vaja un embolic!.

Política és política, valgui’m Déu. Sembla mentida que no s’hagin adonat que són ells, tots ells, els que amb les seves actituds, fomenten l’abstenció.

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.