Presumpte culpable
63
post-template-default,single,single-post,postid-63,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Presumpte culpable

Presumpte culpable

Ahmad Raghad Mardini, és un dels tants que va decidir, davant la impossibilitat de guanyar-se la vida en el seu país, emigrar a Espanya, així ho va fer i des de 1967 està treballant aquí.

Però a Ahmad Raghad Mardini li va canviar la vida quan el Mundo i la seva productora de TV el varen implicar, sabent que la presumpció era falsa, en una d’aquestes trames integristes que aquí sembla que hem descobert després del 11M. Ell i la seva família han passat des de llavors pel doble calvari que representa ser magrebí i sospitós de terrorista, un doble estigma amb el qual ha hagut de viure durant gairebé tres llargs anys.

A l’error inicial del jutge Garzón, se li va encadenar el de la producció del DVD de el Mundo TV, on amb tot luxe de detalls el vinculaven amb el grup islamista de Abu Dahdad, un error no rectificat, en clara mostra de menyspreu pel principi de presumpció d’innocència que a tots ens hauria d’emparar, ciutadans d’origen àrab també.

La sentència de la querella presentada per Ahmad li ha estat favorable i s’ha resolt amb 75.000€ la responsabilitat de el Mundo en tot aquest affaire, aquest és el preu a pagar per posar sota sospita de terrorisme integrista a qualsevol ciutadà innocent?. I mentre Pedro J de bon segur, s’estarà capbussant en la seva piscina il·legal d’Eivissa, com si aquí no hagués passat res, c’est la vie.

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.