Violència
62
post-template-default,single,single-post,postid-62,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Violència

Violència

La violència és un anacronisme. És l’expressió de la incapacitat de dirimir els desencontres de forma civilitzada, de la imposició de la força sobre la raó, de la propietat sobre l’amor, l’errònia expressió del poder. En plena era de la comunicació, l’autisme intel·lectual i la dificultat per construir en una relació el diàleg, la prevalència del silenci sobre el sentit comú, sobre la pau de les persones, la construcció del camí de la mà dels integrismes, religiosos (quin contrasentit), polítics i ètics.

La saviesa és simple, es troba en el respecte i la noblesa, en el fet de posicionar una vida per sobre de qualsevol altre tipus de creença. Si fossim capaços d’entendre això, hauríem arribat a una nova alba en les nostres vides?.

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.