Ineptitud i incompetència.
61
post-template-default,single,single-post,postid-61,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Ineptitud i incompetència.

Ineptitud i incompetència.

Segurament, si poguessim posar-li nom i cognoms a la ineptitud, a la incompetència, aquesta es diria Magdalena Álvarez (Joan Clos es quedaria en el segon lloc, en dura pugna pel liderat). Als ja coneguts problemes que assoten a Catalunya pel tema de la falta d’inversió en infraestructures, Rodalies de RENFE, TGV, 4º cinturó, xarxa elèctrica, MAT, Aeroport, etc hem d’afegir la incapacitat manifesta de la ministra per a resoldre’ls, res de nou.

Però quan a la senyora, davant la disyuntiva de posar-se a treballar per a solucionar aquests temes i romandre en un més que aconsellable segon pla mediàtic, va i ens deixa anar que Catalunya, en el futur, “serà l’enveja d’Espanya perquè tindrà el millor AVE i el millor Aeroport“(només amb 20 anys de retard, això si), sense ni tan sols possar-se vermella, a més d’aquests qualificatius hi afegiria el de ximple i ineficaç i tant l’un com l’altre, ens costen diners a tots.

El recurs de traspassar les responsabilitats de tot a les administracions precedents, cansa tant, està tan magrejada que no se la creu ningú. A Catalunya sembla com si els diferents governs Pujol haguessin tingut la culpa de tot, el que ha d’eximir al Tripartit (o govern d’Entesa) de la ineficàcia total en la gestió d’aquestes mateixes infraestructures durant els ja 4 anys en els quals han tingut responsabilitats de govern, temps hi ha hagut per a fer-ho.

En els successius governs estatals, l’únic que va mostrar la sensibilitat i el compromís necessari envers Catalunya, va ser Adolfo Suárez i la seva UCD, ni PSOE (sí, aquests que són d’esquerres) ni el  PP,(aquests, aquests, els ques són de dretes), van mostrar la intel·ligència ni la voluntat necessàries per a aprofitar aquesta estirada que Catalunya, els catalans, sempre hem mostrat i que mai hem defraudat, quan se’ns ha demanat estirar del carro.

De tota manera, si es busquen culpables, els tenen en aquells que podent decidir fer altra cosa, varen optat per NO INVERTIR a Catalunya, aquest 18,8% que ens correspondria en relació amb el nostre PIB, durant decennis, abans els Felipe González i José Mª Aznar i ara José Luís Rdgez. Zapatero.

Marc Vidal en parlava avui també en el seu blou

Podeu deixar els comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.