Els han saltat els ploms.
52
post-template-default,single,single-post,postid-52,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Els han saltat els ploms.

Els han saltat els ploms.

Sempre ens recordem de Santa Bàrbara quan trona.

El refrany aplica amb detall a les reaccions dels responsables municipals barcelonins, Hereu i Mallol, davant el desastre provocat per l’apagada d’ahir en la ciutat Comptal.

En lloc de buscar culpables en veu alta i davant de les càmeres de TV (això saben fer-lo de conya), bé faríem tots en reflexionar el perquè les companyies de serveis, com ara Endesa, no inverteix el que hauria en les seves infraestructures i estimula la compra de nous equips electrodomèstics que situen a la xarxa per sobre dels límits de la lògica més evident, perquè els governs, Estatal, Autonòmic i Local, en un acte total d’imprevisió manifesta permeten que la primera es lucri apujant preus sense tenir en compte l’adequació de les infraestructures de transport i distribució energètica i finalment, nosaltres, els usuaris qui passant-nos el fenomen del canvi climatico pel folre de les pilotes, tenim l’equip d’aire condicionat a 18º durant tot el sant dia, la tele, l’equip de música, etc.

I després els nostres polítics es preguntaran el perquè no se’ls dóna un marge de confiança en la gestió del túnel del TGV al seu pas per Barcelona, Que Déu ens agafi confessats!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.