Ja n’hi ha prou amb el Hamilton!
51
post-template-default,single,single-post,postid-51,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ja n’hi ha prou amb el Hamilton!

Ja n’hi ha prou amb el Hamilton!

Abans de res vull dir que Alonso mai ha estat sant de la meva devoció, el seu comportament tant en pista com fora d’ella, en les dues últimes temporades varen deixar molt a desitjar, segurament perquè una situació d’èxit com la seva no és fàcil d’assimilar per a un xaval de vintipocs anys, ho entenc.

Però també diré que des que va fitxar per l’escuderia McLaren, aquesta antipatia que sentia per ell va desapareixent a poc a poc. Crec que Alonso ha crescut com esportista, cosa indubtable després de ser bicampió mundial en l’especialitat esportiva més exigent i com persona, es mostra molt més reflexiu i reposat, tot un Jedi vaja i ara a més el Hamilton.

El xaval és tot un crack en potència però si a més hi afegim que té el millor cotxe i els dos millors evolucionadores de monoplaces de tota la història de la F1, s’entén millor el fenòmen. Els tractes de favor que li estan dispensat, tant en el seu propi equip en detriment de l’asturià, són més que evidents però el del GP d’ahir, ratlla ja l’escàndol.

Hamilton, després de sortir retardat com a conseqüència del piñaco del dissabte, al voler remuntar posicions se surt en la corba al final de la recta principal, ell i set cotxes més en les mateixes condicions i els comissaris li treuen el cotxe amb la grua al paviment del circuit passant olimpicament dels altres sis?.

Sr. Eclestone, GB té en Louis a un futur campió de la F1, però no fan falta tantes ajudes home, què s’us veu l’orella!

També parlen del mateix:

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.