De on no n’hi ha……
48
post-template-default,single,single-post,postid-48,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

De on no n’hi ha……

De on no n’hi ha……

Em nego a acceptar que l’únic discurs polític d’aquest país se centri en les fracassades negociacions amb ETA i en el degoteig incessant de baixes de les nostres tropes en Orient Mitjà. En aquest país estan passant moltíssimes més coses que afecten al nostre dia a dia i que ens interessen més als ciutadans i per descomptat, ens impliquen moltíssim més.

O és que el problema de l’habitatge no existeix?o el caos provocat per rodalies de RENFE, tampoc?o els problemes generats per no afrontar el fenomen migratori han desaparegut per art de magia?o la incipient tendència de pujada de tipus en la UE no incideix en la nostra economia?que hi ha de la inflació?i de l’atur?és el nostre sistema educatiu millorable?i que hi ha de l’I+D+i?. Rajoy va perdre ahir una oportunitat d’or per a demostrar a tota la nació, que és una alternativa creible i no el conillet de Duracel de JMª Aznar, intentant clavar les dents en un ninot, el terrorisme, ja trencat de tantes dentelladas que li han pegat.

Jugar SEMPRE amb la mateixa joguina cansa a qui hi juga i els qui li veuen jugar, de la mateixa forma que els discursos monocromàtics, pesats, insdiosos i fal·laços als que ens tenen acostumats des de fa ja uns quants anys, tambien avorreixen i molt, sr. Rajoy.

Per favor, prengui’s a la ciutadania seriosament i deixi la tonteria de reclamar les actes del procés de pau per al descerebrat i inepte exministre de l’interior sr. Acebes, para això el tenen no?. És hora de polítics seriosos i els seus moments de glòria, ja han passat. Vostè. solet ho ha aconseguit.

Pd- Per cert, abans de fer-nos ullets i moneries, retirin el recurs del constitucional i després, a lo millor en parlarem.

No Comments

Post A Comment