Que et moqui la iaia, reina!!
46
post-template-default,single,single-post,postid-46,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Que et moqui la iaia, reina!!

Que et moqui la iaia, reina!!

La trajectòria política de Mª de la Pau Janer ha estat banyada del que un castís qualificaria com de cert malastruc, primer es declarà a Catalunya com a musa de CIU i la federació es veu relegada a l’oposició al no obtenir els escons necessaris per a governar, possibilitant el Tripartit recentment reeditat. Però el que ja és de nota s’ha produït al suport al seu amic i capdavanter del PP Balear, Jaume Matas, en les últimes autonòmiques ja que li acaba de passar el mateix que amb Artur Mas.

El d’aquesta última vegada, el cas protagonitzat per la que estava destinada a ser la titular de la Conselleria de Cultura de ses illes, és encara més greu ja que es van comptabilitzar uns 3000 vots favorables al PP, amb el nom de Mª de la Pau ratllat, amb el que van ser declarats vots nuls, mentre que al PP li han faltat 500 per a revalidar la majoria absoluta, “manda huevos” que diria el seu company de partit el cognom del qual comença per “Tri” i acaba per “llo“.

Vist el vist, Mª de la Pau serà a la política, el que José Vélez al fútbol, una malastruga de collons que desgràcia tot allò que toca. Per això des de les executives del PP i de CIU creuen els dits perquè a algun responsable del PSC/PSOE se li ocorri fitxar-la per a les pròximes generals, això seria igualtat d’oportunitats i jugar tots amb les mateixes cartes. (ja, ja, ja) .

El que si intueixo que estan la bona de Mª Pau i el Dc. Corbella, el seu marit, és molt tranquils en el saló-menjador de casa seva, ja que dubto que ningú, amb un mínim de projecció pública, se li ocorri convidar-los a cap acte social, per si les fly (Que mala suerrrrte!).

No Comments

Post A Comment