A veure, Àngel,
41
post-template-default,single,single-post,postid-41,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

A veure, Àngel,

A veure, Àngel,

Que des del 2002 fos vostè. el màxim responsable de la seguretat d’aquest pais, és una simple anècdota, però, tal com va reconèixer vostè el mateix dia de la seva presa de possessió, la cartera d’Interior és “una patata calenta” en qualsevol gabinet del que tots els ministrables, fugen per poc que puguin.

El que això sigui així no obvia que cadascú, en el seu nivell, adquireixi el compromís d’exercitar el càrrec de la manera més eficientment possible i el que tots els ciutadans esperen del titular d’aquest o altre ministeri, és que aquest sigui el seu objectiu i que no se’ns menteixi.

Dóna la sensació i a cada dia que passa es confirma, que la ineficiència de la que vostè. fa gala és cada vegada menys una sospita i més una realitat, de la mateixa forma que cada vegada es reafirma els mèrits per a adjudicar-li l’adjectiu de INEPTE per no preveure com a mínim l’actuació terrorista islamista en un país el govern del qual es va presentar com soci dels EUA en la il·legal invasió a L’Iraq, quan la seva obligació era fer-ho, tots els testimoniatges que acudeixen al judici del 11M reafirmen la seva condició de MENTIDER al no reconèixer que l’intentar aprofitar el terrorífic atemptat de Madrid per a imputar a ETA va produïr-se, únicament com estratagema electoral, per a obtenir rèdit davant les urnes.

És preocupant que a pesar d’això, a tres anys del succés, algú amb 200 morts a l’esquena de la seva incapacitat, segueixi amb la teoria de vincular a ETA en el magnicidi, amb l’ajuda i colaboracón de COPES, Mundos etc., quan és evident des del mateix 11M a la tarda que els seus propis col·laboradors li van informar que l’autoria del mateix havia d’imputar-se al terrorisme islàmic i vostè va intentar fins el final amagar-nos.

Ángel Acebes és un politxinela, un simple estaquirot manejat pel titellaire Aznar, que es va empassar quants gripaus fossin necessaris a fi de conservar una butaca en el qual en la vida va somiar asseure’s, hauria de ser recusat, inhabilitat per a ostentar representació pública alguna i per a la infàmia continuada en postura superba, reconèixer si cap, la mentalitat de “conillet Duracel” al Server del mini-deu suprem, en JMª Aznar.

No Comments

Post A Comment