Igualtat de gènere?, uns més iguals que les altres
36
post-template-default,single,single-post,postid-36,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Igualtat de gènere?, uns més iguals que les altres

Igualtat de gènere?, uns més iguals que les altres

D’entre les moltes notícies que pululen durant aquests dies pels papers dels diaris, m’ha vingut a gust de decidir escriure unes línies sobre l’esperpèntic cas de la mare Miss Cantàbria, desposseïda del seu títol per un absurd, anacrònic, carpetovetónic i masclista requisit que prohibeix que una dona, sent mare o estant embarassada, competeixi en semblant esdeveniment, tota una declaració de modernitat i integrisme, en ple segle XXI.

El més greu no obstant això és que en les mateixes circumstàncies, per als seus homòlegs barons, si decideixin presentar-se al concurs equivalent, no és invalidant ser pares, el d’estar embarassats és evident que no afecta, viure per a veure.

Al•leguen els troglodites que donen suport a semblant bestiessa que mentre que per a un home no dificulta l’exercici del seu regnat, tenir descendència, per a una dona és una quelcom que impossibilita les seves obligacions de reina, apa !! tot un al•legat a la igualtat que mentre es malgasten anys en direccions generals de la dona, es lluita contra la violència de gènere i els moviments feministes es parteixen la cara dia a dia per qüestions que denigren al gènere femení, aquests carallots van es salten a la torera la Constitució.

Però si això és greu, ho és encara més que aquestes normes de participació que regeixen a Espanya, són de compliment internacional en Miss Univers, o sigui que un “zero patatero” per a qui des de l’ONU, UNESCO o l’organisme que sigui, han permès que una desisntonía semblant estigui vigent en els nostres dies.

Si estem per les igualtats, ho estem fins a les últimes conseqüències, per a això es paga amb sou d’or a uns polítics que cada vegada més es demostren en una altra dimensió i allunyats, allunyadíssims diria jo del que a la gent del carrer, ens importa de veritat.

1 Comment

Post A Comment