Son hippies !!
31
post-template-default,single,single-post,postid-31,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Son hippies !!

Son hippies !!

Us ho haig de confessar, estic acollonit !!, després de tenir que sentir a l’Imma dient l’imbecil·litat aquella de l’antisistema, aquesta setmana em desperto de la migdiada amb l’asseveració de l’encarregat de l’ordre pùblic a Catalunya i el màxim responsable dels Mossos, en relació a la legalització de TOTES les drogues, en Joan Saura, que porto dos dies sensa cluclar l’ull.

Aquests dos que prenen per sopar?, com és possible que una impresentable com la Mallol estigui a on està i encara se’ns vacil·li amb lo dels okupes i que el cap verd del Joan l’estigui cagant cada cop que obre la boca, que no veu que ell és qui ha de perseguir això que vol legalitzar?.

Algú li pot dir a aquest estaquirot, que el sheriff del poblat és ell, o és que encara no ho té massa clar que és això de conseller d’interior? Que Dèu ens agafi confessats, els traficants deuen estar fotent salts de rècord mundial, mes o menys com els rebenta pisos o els asaltants nocturns o els okupes.

Joan, Inma de veritat, una cosa és ser ecomunistantisistema i l’altre molt diferent un irresponsable, que heu oblidat el recolçament que la vostra formació va rebre en els darrers comicis?

 

No Comments

Post A Comment