L’integrisme occidental.
30
post-template-default,single,single-post,postid-30,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

L’integrisme occidental.

L’integrisme occidental.

No puc evitar-ho, cada cop que veig per la tele a la Pilar Rahola, em ve a la ment la imatge d’aquells venedors de l’oest que encolomaven l’elixir que servia per a tot els quatre babaus que tenien la desgràcia de ser enxampats amb la guàrdia baixa, haig de confessar però no em passa quan llegeixo un article seu, potser en no veure-li la cara, aquella ànsia per a localitzar la càmera que l’està enfocant, possicionar-se amb el seu perfil bo (quin?) i solemnement acabar una frase rodona.

En sap molt la Rahola del bla bla bla i en moltes ocasions hi he estat d’acord, però és massa grollera, faltona, poc empàtica i gens, però gens dialogant, d’això la gent d’ERC que entre ella i l’amic Colom quasi bé la fan desaparèixer,(varen deixar el calaix més buit que una pilota de ping pong), en poden donar fe.

Aquests dies a causa de la inevitable grip, he passat uns dies a casa i he pogut seguir la TV, sobretot el programa d’en Cuní en el que ella hi col·labora i s’ha estat preparant l’escenari que es va produir ahir, de una manera evident i fastigosa, fins el punt de fer-me avergonyir davant la pantalla de que algú dels meus, un català occidental dels tants que s’omplen la boca amb la democràcia i quan és l’hora de practicar-la no deixen ni tan sols parlar a qui està intentant raonar, en una llengua que no és la seva qüestions de la importància de la cultura islàmica o l’Islam.

Algú li podrà explicar a la Sra. Raholaque el que ella retreu a l’Islam així en general està passant per exemple a Andalucía, Extremadura i fins i tot a Catalunya amb la fe Cristiana?. Li podran treure la vena dels ulls i que s’anadoni de que a occident, les dones també estan sotmeses a tractes discriminatoris?. Això, pel poc que sé, no és l’Islam (ni la cultura ni la religió), sino la interpretació maquiavèl·lica i interessada dels Imam integristes que nosaltres, els occidentals amb la nostra actitud poc ponderada vers a la seva cultura i a la seva fe, els estem donant tota classe de raonaments perquè augmenti la seva parròquia.

l’integrista Rahola, és allò que critica de l’Islam, ella seria l’Imam fanàtic, el verborrèic interessat, el venedor de fira i qui s’atorga la llicència, sense que ningú li ho hagi demanat, de repartir carnet de demòcrates entre els nou vinguts i els que portem visquent aquí tota la vida.

La Pilar, després d’entrar en política va perdre el nord i si no fos perqué la gent d’aquí encara tenim memòria, no la recordaríem comportant-se com una sultana qualsevol, en actituds prepotents i dèspotes, agredint dialècticament a qui se li poses pel davant.

Li envejo la seva facilitat per a dominar el llenguatge, jo no en soc capaç, però Pilar, si fossis un xic menys pancartera i busquessis menys els titulars, potser et guanyaries la credibilitat que vares perdre en escreix, en el teu pas per ERC i l’esperpent del PI, perquè tu i l’amic sis ales cobréssiu l’estipulat una legislatura complerta, que per aquí ja fa molt de temps que no ens llepem el dit.

No Comments

Post A Comment