Que es morin els fatxes !
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Que es morin els fatxes !

Que es morin els fatxes !

Quan el segon partit polític d’Espanya, amb un recolzament en les ultimes eleccions de gairebé 9,5 milions de vots decideix abandonar el que se li suposa és la raó de la seva existència, la política, és que alguna cosa no està funcionant correctament en aquest país, bé això és una cosa que ja ve des de lluny.

Sembla com a si els conservadors espanyols, els de la dreta de sempre els hagin servit dos mandats en el govern d’Espanya per a creure’s els amos del cotarro, els senyorets que han estat sempre i als quals la plebe deuen reverència i submissió.

Però estem en ple SXXI, i aquest pensament vuitcentista els valdrà a qui s’han quedat en la prehistòria, mai per a qui hem evolucionat normalment fins a la nostra època actual. La dreta, alguns els qualifiquen d’extrema dreta jo de dreta extrema, li han agafat el gust a l’atenció mediàtica, a la manifestació pública amb pancartes i eslògans, potser ara comprenguin el perquè d’aquests fenòmens quan ells els reprimien durament.

En aquest país nostre de desventures i alegries, ens ha sortit el grà en el cul a tots, d’una dreta immobilista, fora de lloc i de temps que després de tres anys de perdre unes eleccions pels seus errors, no han sabut digerir aquesta derrota i el que és pitjor, transmetre la seva alternativa al govern del PSOE, que ja seria hora, dic jo.

Envoltats dels Pío Moa i Alcaraces de torn, s’afanen a cridar per a aquell que els vulgui escoltar, que no estan per la negociació sinó per la aniquilació de l’adversari, que a diferència del que ens diuen no és ETA sinó el nacionalisme en general.

Crec que en la dècada dels 60 els Sírex van posar de moda aquella cançó “Que se mueran los feos”, a la qual jo li canviaria el títol i la lletra per “Que es morin els fatxes”, i per al bé de tots, com més aviat millor.!

No Comments

Post A Comment