Ni republicans ni becàries
28
post-template-default,single,single-post,postid-28,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ni republicans ni becàries

Ni republicans ni becàries

La que durant dues legislatures fora la primera dama dels EUA, esposa de Bill Clinton, per a molts la veritable “cap” d’aquest executiu, amb un historial personal brillantíssim i un prestigiós desenvolupament de l’advocacia durant anys, ha decidit catapultar-se des de la seva butaca de senadora a la presidència per a les eleccions del 2008.

La notícia em sembla excel·lent, si tenim en compte el projecte per a universalizar la sanitat nord-americana que va impulsar aprofitant la presidència del seu Bill, i l’excel·lent manera amb la qual va saber encaixar el penúltim episodi que la incontinència sexual de l’expresident, cares a l’opinió pública.

A aquest país li interessa, li és necessari canviar, substituir als Republicans pels Demòcrates, és suavitzar la pressió neocon que ens embolica a la resta de l’univers, però si a més en el canvi els ciutadans nord-americans encerten a situar a Hilary en el despatx oval, haurem matat dos ocells d’un tret, fer fora a Bush i els republicans i asseure a la primera dona al capdavant de la primera potència mundial

Entenc que la carrera dintre del seu propi partit li serà molt dura, però també intueixo que la decisió de presentar candidatura estarà protegida per uns quants suports que haurien de quantificar-se en les primàries del partit demòcrata.

Li desitjo tota la sort del món en aquesta nova peripècia personal i professiona,l el seu país necessita aquest canvi de rumb i la resta de la humanitat, també.

1 Comment
  • Keaton
    Posted at 14:24h, 21 gener Respon

    Una bona notícia que ens dóna esperances de cara al futur. Esperem que arribi a bon port pel bé de tots plegats.

    Malgrat tot no vull fer-me il·lusions després del desgavell que em tingut aquí amb el procés de pau. La lògica sembla que no s’ha d’imposar necessàriament.

    Salut!

Post A Comment