Difama que alguna cosa en quedarà
27
post-template-default,single,single-post,postid-27,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Difama que alguna cosa en quedarà

Difama que alguna cosa en quedarà

Ahir vaig viure una de les experiències més desagradables de la meva vida en els últims anys, un descerebrat, escudant-se en l’anonimat del fòrum de EP m’ha acusat d’enganyar i estafar a un munt de gent amb les quals m’hi faig molt, a través d’una iniciativa de blog col·lectiva que hem engegat anomenada Quirón.

La veritat és que al llegir-la, he pensat per a mi mateix, “quin tocacollons !!” però a poc a poc m’he anat encabronant fins a arribar a un punt de fer el propòsit de no tornar a entrar mai més en aquest fòrum, ja que l’afirmació del menda m’ha deixat baldat.

La veritat és que per a qualsevol que conegui una mica aquest tema d’internet, sabrà les bejenades que el tal Juan Martínez ha deixat anar, reconeixent que mai ha visitat Quirón, però el que realment m’ha fet més mal és que hagi pogut sembrar l’ombra del dubte entre la gent que contribuïm dia a dia en Quirón.

Un no està acostumat a aquestes coses, paga les seves factures religiosament, liquida els seus impostos en temps i hora, és diligent amb els seus proveïdors i mai m’he hagut de sentir malament per comprar coses que no pogués pagar-me, de petit em van ensenyar els meus pares i avis, a no allargar més el braç que la màniga, i així ho he fet tota la meva vida.

La veritat que quan es té poc més patrimoni que la pròpia honradesa, el fet que la qüestionin públicament no fa ni puta gràcia, encara que el qual ho faci sigui un covard rastrer, que des d’un fòrum, ocult darrere d’un nom fals ha tingut l’ocurrència, ara entenc els sentiments que han experimentat els protagonistes de casos molt més greus que el meu per la seva complexitat i conseqüències, que sent víctimes d’acusacions falses sense fonament no han pogut demostrar que el que els imputaven no fos cert, té collons la cosa, però aixi és en la realitat.

No Comments

Post A Comment