Polítics, encaputxats i cagamandurries.
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Polítics, encaputxats i cagamandurries.

Polítics, encaputxats i cagamandurries.

No vull ni imaginar-me el que hauria estat del recent liquidat procés de pau, d’haver contat amb la unitat de tots els partits polítics. El refrany, “la unió fa la força” cobra en aquests moments el major dels sentits, quan els nostres representants polítics de la dreta s’obstinen en bipolarizar a l’opinió pública, en bons i dolents, vermells i blaus patriotes i terroristes.

És innegable que l’actitud del PP està sent intolerable, nauseabunda diria jo, dubto que ni tan sols conti amb el suport de bastants d’aquells 10 milions d’espanyols que els van votar en les últimes eleccions generals, perquè si no fos així, estaria perdent la fé en la classe humana.

Deia el meu avi que en aquesta vida hi ha tres tipus d’individus, HOMES, HOMANETS i CAGAMADURRIES i en la tercera categoria jo englobaria a qui han estat incapaços d’aconseguir tan si més no, anar de la mà en una manifestació com la d’ahir, en mostra de solidaritat cap a les dues víctimes de la T4, veient en aquesta concentració intencionalitats polítiques que no han sabut veure per exemple en quantes s’han convocat des de l’entorn del PP, AVT o l’Ajuntament de Salamanca, per posar tres exemples.

Quan l’únic argument vàlid és llançar a la cara de l’adversari els morts produïts per les bombes, en un procés kafkià en el qual es rebutja la participació en una solució dialogada, s’arremet contra qui té la potestat per a dissenyar la política antiterrorista del moment en clar compliment d’aquesta llei de partits amb la qual tant s’omplen la boca i culminant la travesia cap a la bogeria extrema, es criminalitza com terrorista els qui no pensem com ells i s’obliden fins i tot de condemnar a ETA pels seus actes, és que l’espiral cap al buit en la qual han entrat aquests feixistes els ha abduït fins i tot el sentit comú i el poc seny que encara els suposava.

No han volgut participar donant puerils excuses sobre el eslógan escollit primer, i quan això es va corregir adduint a implicacions polítiques que clar, que en un moment com aquests, només s’hi ha parat atenció ells i BATASUNA, quins collons !!!

No Comments

Post A Comment