Prohibit girar a la dreta
25
post-template-default,single,single-post,postid-25,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Prohibit girar a la dreta

Prohibit girar a la dreta

L’únic problema que té el PSOE, és que mira massa al PP i hauria de passar per complet d’ells, una vegada s’ha comprovat que l’únic objectiu que els mou és fer mal a l’executiu i desprestigiar a ZP enfront de l’opinió pública utilitzant l’atemptat de la T4, com l’última bandera.

No poden estar pensant a culminar un procés de pau i alhora no encabronar als conservadors, perquè aquests seguiran encabronats fins que no hagin recuperat el poder i una vegada allí, pactar, dialogar i fer el que faci falta per a acabar amb ETA, és només una qüestió de penjar-se medalles, res més.

El PSOE i ZP, haurien de mirar més pels ciutadans i menys cap al PP, tot i que la seva claca mediàtica faci molt soroll, però no per això tenen raó, o millor dit principalment per això, no la tenen.

El Govern conta amb el suport majoritari de la càmera del Congrés, i amb la de milions d’espanyols que hem vist com un procés com aquest segueix sent vàlid i necessari.

L’únic error que els nostres negociadors han tingut, ha estat la por a proclamar el dret d’autodeterminació de Esukalerría i per extensió dels altres pobles d’Espanya per a poder assegurar que arribat el moment, si és que arriba, tots i cadascun puguem decidir lliurement el nostre futur projecte nacional, sense ser cohartats o sotmesos.

La democràcia es comença confiant en els ciutadans, i perdent-li la por a la seva llibertat.

1 Comment
  • Carme F
    Posted at 21:55h, 12 gener Respon

    Desitjo que demà, el PP s´emporti una bona morrada amb les manifestacions convocades.Es més, no sé si dir amb la ma al cor, que ho desitjo en la mateixa línea que se l´emporti ETA. Es inadmissible en un pais democràtic, que gent i cúpula del PP no estiguin de la ma del poble, per unir forçes en un procès que ens afecta a tots.Salutacions EDP i enhorabona.

Post A Comment