Per no saber escoltar
23
post-template-default,single,single-post,postid-23,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Per no saber escoltar

Per no saber escoltar

La brusquedad amb que el procés de pau ha estat liquidat, ha deixat en of side al govern, qui amb prou feines, a través de ZP el mateix dissabte va ser capaç de balbotejar la situació real del procés iniciat per a la pacificació d’Euskadi. Els terroristes no han sabut interpretar el que des de la societat civil se’ls estava dient i heus aquí que ETA, es troba en aquestes hores, més sola que mai.

Qui mesos enrere van declarar la treva, ETA, són qui ara i sense previ avís, encara que amb moltes pistes que podien arribar a fer-lo, l’han trencat, faltarà per saber si l’interlocutor de la banda, Yosu Ternera, qui havia dut tot el pes en les negociacions, està o no està al capdavant d’interlocució amb la banda armada i si no és així, amb qui cony hauríem de tractar en el futur.

Òbviament la situació ja no és la mateixa, no pot ser-ho, el que ETA considera un AS en les seves negociacions, no és sinó una pèssima jugada que els portarà unes pèssimes conseqüències i ETA ho sap.

L’atemptat més sembla producte d’una febre juvenil mal meditada, el que em duu a pensar que una nova generació, provinent de la Kale Gorroka, s’ha assentat en la butaca de comandament de la banda terrorista i això per al meu gust, és molt dolent. Segurament ETA està donant els seus últims espertenecs i el més probable sigui que, en les pròximes setmanes es vegin moviments significatius dintre de l’esquerra abertzale, el que és cert és que ETA ha justificat el que a partir d’ara pugui anar esdevenint.

L’únic culpable és ETA.

No Comments

Post A Comment