El ZUTABE de l’extrema dreta
22
post-template-default,single,single-post,postid-22,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

El ZUTABE de l’extrema dreta

El ZUTABE de l’extrema dreta

Libertad digital, quin un contrasentit de nom !!, s’ha caracteritzat per donar canya a tot allò que no representa les essències d’un passat en el qual ,tots en fila i a mà alçada, cantàvem en el pati del col·legi el cara al sol. La gent que hi treballa o publica segueix , dia rera altra, amb el malentés control del govern, arremetent contra tot el que signifiqui, precisament el que ells diuen defensar, la llibertat.

Quan s’és més lliure, parlant amb qui es vulgui o amb el pretext d’una ridícula llei de partits, tirant per la borda la major oportunitat d’acabar amb la violència en aquestes Espanys nostres?. El contrasentit de JLS, el sr. Ignacio Vila, Juan Carlos Girauta, etc, que revesteixen de rendició (sempre aplicant termes militars recordant temps passats) el que és un simple procés de diàleg en el qual, ambdues parts hi tindràn que guanyar i perdre, no queda altra.

Ara ja han donat un pas més enllà, arremetent contra el suprem per evidenciar que ells no tenen raó, per sentenciar que el govern, no ha incomplert cap llei, reunint-se amb HB en l’entorn en el qual estem i en ple procés de pau. El que passa és que a ells, tampoc els ha agradat la sentència, que hi farem !!.

Libertat digital, o el que és el mateix el ZUTABE de l’extrema, extremísima dreta d’aquest país, per aplicar termes paral·lels, viu en la contradicció de qui vol ser liberal i de tant voler ser-lo arriba al totalitarisme, simplement per no parar-se cinc minuts i asseure’s a reflexionar.

Ha de ser dur aixecar-se al matí amb la mateixa obsessió del dia anterior, la de mantenir les essències simbolitzades pel jou i les fletxes o l’escut de l’àguila reial sobre la bandera, quan és evident que l’objectiu d’aquesta bilis ZP, no li està fent massa cas, gràcies a Déu, i es dedica a la labor de governar, encara que a ells no els agradi.

Si no es veuen representats pel govern del PSOE i cada vegada més, dubto que pugui fer-ho des de el PP, tal és la deriva extremista que estan prenent aquests srs, el que deurien és prendre nota dels Boadella, Espasa i el ex-militant del PP, el sr. Rivera i fundar el seu propi partit, al que segur no els faltaran 20 o 30 mil afiliats, els ex de FN de l’amic “” Blas Piñar. que de bon segur algun ha de quedar encara viu.

TROGLODITES !

3 Comments
 • Holly Golightly
  Posted at 23:23h, 06 octubre Respon

  En primer lloc, benviguda. Gràcies però.

  És evident que existeixen tota mena d’opinions, afortunadament. El simple fet de dir “té la seva claca” ja entra a l’estil de FJL, ergo, no pot criticar un suposat desprestigi d’aquest senyor sino respecta el seu parer. En tot cas, lo d’extrema dreta és una expressió massa convencional per a resultar creible.

  Li agraeixo el to de resposta també. En tot cas, l’encant de la democràcia és aquest, que vosté m’agraeixi el to, i jo li respongui malgrat no convenir.

  Salutacions cordials

 • edp
  Posted at 23:54h, 04 octubre Respon

  Benvingut Holly.

  En el meu bloc, i així ho diu el títol que li he possat, expresso unicament opinions personals, es obvi.

  Tamé ho és que JLS té la seva claca ja que d’altra manera ja faria temps que no hi seria. Si ajuntem les dues coses eentendrà que lluny dels que pensen com vosté ens hi trobem d’altres amb “opinions” tan respectables com les seves.

  Li agraeixo el tó de la intervenció i li dono les gràcies per haver triat aquest humil bloc per a deixar el seu missatge.

  Salutacions

 • Holly Golightly
  Posted at 23:06h, 04 octubre Respon

  Sincerament, considero que vostè te seriosos dubtes vers el significat del terme “contrasentit”. Ara bé, la seva forma de desglossar una possible opinió –que de facto, únicament es això, una opinió- demostra el pou on Catalunya està enfonsat, a la prohibició de la llibertat d’opinió com si haguéssim retrocedit a la dictadura de l’icona espiritual del Sr.Blas Piñar. És cert que el Sr. Federico és reiteratiu en ocasions, no li treu raó però. L’opinió general i negativa sobre aquest heroi periodístic, és el fet de reflectir la realitat, ab ouo i sense alteracions. Òbviament la veritat molesta, com va succeïr amb Ciceró.

  Salutacions cordials

Post A Comment