Proces de pau?..bé, gràcies.
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Proces de pau?..bé, gràcies.

Proces de pau?..bé, gràcies.

Ahir es va constatar que el procés de pau, segueix tenint molt bona salut. I a més hem pogut comprovar també que s’està desenvolupant amb el grau de discreció necessari, fora dels focus mediàtics i en la més estricta intimitat, excel·lent prova que s’està per treballar i no per floritures.

La setmana passada alguns es llepaven com gats davant de la peixera, en la errònia l’evidència que el procés estava anant malament i escoltant les declaracions d’alguns que reclamaven gestos per part dels negociantes, ja estaven comptabilitzant els punts que anaven a incrementant en les seves previsions de vot, amb el descarrilament del procés.

Qui acusin a ZP de no saber el que està fent, estan donant mostres d’un desconeixement del personatge i de l’equip que l’envolta que frega la paranoia i mentre aquests ens deixen anar el bocamoll de torn quan tenen l’oportunitat per a encolomar-nos el mateix discurs des que els espanyols, varem denunciar el seu contracte de lloguer de Moncloa, els altres estan per treballar per a la pacificació i el bé col·lectiu.

És lamentable veure com la condició humana pot arribar a ser tan vil i per si no fos poc, Aznar, amenaça amb tornar, donant pàbul a qui des dels sectors mes extrems, carreguen contra la incapacitat de Rajoy per a retornar al PP la seva glòria perduda i la quota de poder que antany va ostentar el minihitler i abans els seus feixistes avantpassats.

No Comments

Post A Comment