Em dic Bond, James Bond
19
post-template-default,single,single-post,postid-19,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Em dic Bond, James Bond

Em dic Bond, James Bond

Que no és el nostre, que ens ho han canviat. El nou i flamant 007 Daniel Craig, poc o gens té a veure amb els seus antecessors, tret que també es diu Bond, James Bond i es pren els martinis “agitados no revueltos”.

Vagi per davant que el paper ni requereix d’uns dots interpretatius especials, ni és un personatge d’aquests als quals els vagin a donar el óscar, però a James Bond ho tenim tots com a aquest oncle llunyà que ens visita una vegada a l’any per nadal, com “el Almendro”.

Per aquí han desfilat ja uns quants actors amb més o menys èxit, però el perfil predominant era el d’un conquistador, despietat i alhora simpàtic i calavera, que sempre indefectiblemente, s’imposava en altres temps a l’amenaça del doctor NO, després als vermells comunistes de la URSS i la XINESA i avui dia a magnats de tot tipus, els dolents de nou encuny que han substituït als de tradició, per la desaparició de la guerra freda.

Per a mi els dos que van donar més personalitat al paper, van anar Siguin Connery, l’autèntic, i Roger Moore el més simpàtic de tots. El problema per a un actor amb aspiracions és que l’encasellament en un rol com aquest, priva d’arribar a altres metes a les quals qualsevol professional ha d’aspirar. Per a un actor, realitzar diferents registres hauria de ser la seva màxima aspiració, encara que tampoc està gens malament, tenir llicència per a matar durant 15 o 20 anys almenys.

No Comments

Post A Comment