Jutges
18
post-template-default,single,single-post,postid-18,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Jutges

Jutges

Quan en una societat, les decisions dels jutges són reiteradament qüestionades, és que alguna cosa no està funcionant bé. El tercer poder, es troba en plena batalla unes vegades contra els mitjans altres contra la classe política i altres tantes contra la seva pròpia incapacitat d’evolucionar amb els temps.

Sempre he cregut que ser jutge implica una responsabilitat enorme i mai he posat en dubte que les decisions que aquests prenen, es basen estrictament en les lleis que uns altres, els nostres polítics, els han proporcionat, aquestes són les seves eines de treball.

L’inconvenient d’aquesta professió i de qualsevol text legal, és que la seva gestió del dia a dia es basa en “les lectures” o interpretacions que es doni als textos i aquests, la veritat, donen per a molta interpretació. És evident que, igual que un venedor duu la seva ideologia al seu lloc de treball i el mateix li passa a un conductor d’autobusos, els jutges no poden despullar-se tampoc d’això i encara que aquesta hagués de ser una de les seves característiques principals, l’equitat i la neutralitat, veig impossible portar-lo a terme al 100%.

Un jutge per principi, haria de ser com l’aigua, incolor, inodor i insípid, però això és una utopia com tantes ens envolten.

No Comments

Post A Comment