I wish you a merry christmas
16
post-template-default,single,single-post,postid-16,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

I wish you a merry christmas

I wish you a merry christmas

L’amic texà d’Aznar, Ansar com ell l’anomena, s’ha marcat una altra de les seves al promoure al costat del seu scottish Barney, un DVD (un altre!) de nadal, que si no fora pel que té darrere, diria que és una Maragallada, be en aquest cas una Bushada, a diferència del bo de Pascual, que podia caure més o menys bé, és que el George, no fa ni puta gràcia.

La família Bush , pare i fill duen sobre les seves esquenes la major massacre de la història mundial moderna, el primer iniciant la guerra del Golf contra Saddam al que no va poder enderrocar i el segon acabant la feina que l’altre va començar, a la recerca d’unes AMD que mai van existir, digne fill del seu pare.

Després de la que ha organitzat a L’Iraq i per extensió en l’Orient Mig, a qualsevol persona normal, li costaria fins i tot agafar el son, no obstant això George, tocat per aquest integrisme mesiànic que espanta, ens transmet la seva percepció d’estar per sobre del bé i del mal, encara que als seus peus jeguin ja més de 600.000 morts

Ha de ser cosa de família, els lobbys influents dels EUA, quan es troben un filó com els Bush, deuen tornar-se bojos de contents, l’inconvenient d’això és que intueixo que no és una tara familiar sinó que va molt més allà, o per casualitat algú ha oblidat a Ronald Reagan?.

Si els sembla que quatre mandats presidencials no són suficients, els del pare i fill, sempre els queda l’opció de promoure al germà tontet de George, el governador de Florida al càrrec de president o si no tirar de beta entre l’elenc de professionals d’Hollywood, els Arnold Schwarzenegger o Bruce Willis o al gnomo de Sreek, que per al cas seria el mateix.

No Comments

Post A Comment