Per la pau, amb qui calgui!!
15
post-template-default,single,single-post,postid-15,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Per la pau, amb qui calgui!!

Per la pau, amb qui calgui!!

Ja era hora que l’estament judicial, el Suprem per si quedaven encara dubtes, vengui a posar negre sobre blanc, que parlar no és delicte, encara que en les converses l’interlocutor sigui Otegi. És bona notícia saber que en la judicatura queda sentit comú, aquest del que manca el sector de la societat espanyola, que no ha donat suport al govern en l’execució de la política interior dissenyada contra el terrorisme.

I el millor de tot, és que el col·lectiu Mans Netes, de l’òrbita del PP, ha obert sense voler-lo la possibilitat de validar a Batasuna, encara il·legalitzada com partit polític, com interlocutor en unes negociacions en les quals la seva presència no només és bàsica, sinó imprescindible.

L’argument teixit pel PP al voltant de la il·legalitat i immoralitat de les converses amb els abertzales, s’ha esfondrat com un castell de naips davant la sala del suprem, però a més l’alt tribunal els ha donat una estirada d’orelles a aquells que pretenien utilitzar la via penal per a impedir a l’executiu exercir la seva tasca, que és per si ho havien oblidat governar.

En el seu afany per exercir l’oposició, han oblidat que la mateixa ha d’exercitar-se dintre de les regles democràtiques, aquestes que tant defenen i a les quals no dubten en fer marrada a la mínima ocasió, lamentable.

L’escenari canvia redicalmente ara, l’interlocutor està validat i la maquinària darrere de la pau pot engegar-se, queden poques excuses perquè el resultat no sigui el quel esperem més del 85% de ciutadans d’aquest país.

No Comments

Post A Comment