SIDA
8
post-template-default,single,single-post,postid-8,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

SIDA

SIDA

La SIDA segueix vigent. Encara que hagi estat substituït en les portades per altres temes menys transcendents, segueix matant i infectant a un ritme esgarrifós. Les últimes dades aportats pel Centre d’estudis Epidemiològics de la Generalitat posen de manifest que els col·lectius de risc es segueixen mantenint, heterosexuals, homosexuals i prostitutes als quals ara i com no podia ser d’altra forma s’afegeix el grup d’immigrants.

El focus de contagi principal, és el sexual i el fet que de la SIDA només es parli en contats dies a l’any fa que la gent pensi que ja no és un problema, quan si ho és, això ho demostra la dada que a Espanya, 50.000 persones són portadores SENSE SABER-HO, almenys aquest és el càlcul que s’ha fet.

La plaga Gai, com la varem conèixer en els seus orígens ha deixat de ser tan específica, però segueix sent plaga, i mata, vaja si ho fa !!. El diagnòstic, en més del 35% dels casos és tardà o el que és el mateix, es detecta en tal estat que dificulta el control i afegeix possibilitats de morir a l’infectat.

Amb les malalties som com els nens petits, si no sabem que la tenim, no la tenim, però per desgràcia aquest no és cap mètode científic que eviti o guareixi el VIH.

1 Comment
  • Serge
    Posted at 18:43h, 18 març Respon

    Thanks for this post, I was looking for information like this.

Post A Comment