La treva del 98
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La treva del 98

La treva del 98

A la fí tots acabaran aliant-se amb la tesi de que “una imatge val més que 1000 paraules” i és que ja era hora de que el PSOE respongués de manera contundent a les males arts emprades per el PP pel que fa a la treva pactada amb ETA i el recent procés de pau que té com a darrer objectiu la finalització de la violència d‘ETA.

En un videomuntatge molt ben gestionat, hi apareix la cúpula de aleshores del PP, explicant-nos el perqué s’estan mantenint negociacions amb el que Aznar anomena, “ejercito de liberación del pueblo vasco”, i en un atac de sinceritat ens expliquen la concesió feta per l’executiu en apropar els presos d’ETA confinats a Canaries, a la península, o com el líder territorial de UPN, explica que tothom haurà de cedir en un procés com aquests i que Navarra no podrà ser una exepció, o el papizot del Rajoy i l’antic responsable de comunicació, sr. Rodríguez, ens volen vendre la moto. Això els hauria de fer caure la cara de vergonya.

I és que quan algú veu retratades les seves pròpies misèries s’adona del cinisme que poden arribar a practicar pel simple fet d’arribar al poder, res més. I voldran encara seguir explicant-nos el que no és quan ho estem veient?.

A tot això, a on estava l’AVT el 98 i l’amic Alcaraz?, potser com que aquests, els del PP, si que donaven les subvencions sense demanar la justificació de en qué s’empraven, ja els estava bé, no fos cas que mosseguessin la mà que els dona el menjar.

Molt haurien d’explicar alguns, o millor dit, més aviat poquet, amb una simple imatge és suficient per a retratar-los, i jo que creia que CiU l’havia cagat editant el´famòs confidencialcat, ara resultarà que el que varen fer, va crear escola.

No Comments

Post A Comment