Catalans, criatures estranyes
990
post-template-default,single,single-post,postid-990,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Catalans, criatures estranyes

Catalans, criatures estranyes

Les tertúlies de les emissores estatals de la digital terrestre hispana, aquests dies estan un pel esvalotades, les discussions ofereixen un ventall molt variat, entre el nyap del rescat de l’Alakrana, la controvèrsia que SITEL ha generat entre els populars, els 10M€ d’ajuts que papa Chávez li va concedir a l’empresa en la que la seva filla exerceix d’apoderada, el misteri de l’empadronament valencià de la vice de la Vega o els efectes de la convenció socialista del cap de setmana, en tenim per remenar i triar.

Les persones que tracten dels temes solen ser de l’òrbita del partit popular i fins i tot d’una mica més enllà, però de tant en tant algú que es declara socialista també hi participa, el que provoca que el sofert espectador que se’ls mira, entre els crits que es llencen els uns als altres i la mania que tenen de parlar tots a una sense respectar el torn de paraula, (deu ser costum això a Espanya), dubto que en tregui l’aigua clara de cap dels temes que s’estan tractant, això si l’esport habitual d’aquests debats és fotre-li canya al Zapatero faci el que faci, no en surt massa ben parat el president.

Però sovint passa una cosa curiosa de veritat, en mig d’un descontrolat i embogit debat en el que a vegades sembla que els sortiran els ulls de les òrbites o algú d’ells escanyarà amb la corbata de seda al veí de la taula o directament s’ofegarà amb el cava valencià que consumeixen sense cap recança mentre hi vol dir la seva, qui exerceix de moderador  introdueix com qui no ho vol alguna cosa sobre l’estatut de Catalunya o de la situació del castellà a casa nostra i oh miracle!, tots plegats els del PP i els del PSOE comencen a desbarrar cap al mateix costat, i els que rebem els pals a partir d’aquell instant son nosaltres.

És evident que als catalans, criatures estranyes a on n’hi hagin, els servim per a quasi be tot, a més d’adjudicar-nos el paper de mamella fiscal a on s’hi amorra bona part de la resta de l’Estat, també ens han assignat el de ninot de goma per hostiar-lo sense parar i expulsar, verins, neures i fòbies que tenen enquistats en el racó més amagat i fosc del seu cor. No ho poden evitar, ens estimen tant que els surt de l’ànima.

I encare troben estrany que vulguem anar per les nostres, … ai animalets!!!

4 Comments
  • Pingback:Catalans, criatures estranyes. « Por la paz y la libertad
    Posted at 17:38h, 25 novembre Respon

    […] Publicat a edp.cat […]

  • admin
    Posted at 10:20h, 25 novembre Respon

    Hola Miki.

    Aquest és un servei que fem a l’Estat que també hauria d’estar remunerat (ja, ja, ja) però si ja no ens retornen ni el que paguem a través dels nostres impostos veig dubtós que posin preu a una qualitat tant preada pel nacionalisme espanyol.

    Al final el que passarà és que sortirà algun lideratge fort i no precisament de l’àmbit pol·lític que a força de fer-nos emprenyar trobarà la manera de conduir amb èxit un procés sobiranista cada cop menys imparable. Al final de tot aquest merder en sortirà quelcom de positiu.

    Salut i €

  • MadeByMiki
    Posted at 08:19h, 25 novembre Respon

    Doncs si, els catalans som el ciment que uneix Espanya, els unim a tots contra nosaltres. A la mínima que demanem o fem el que sigui se’n aprofiten en benefici seu i en el nostre perjudici.
    Possiblement el motiu és perquè els surt sempre gratis, ni anem ni anirem mai tots a una, el nostre país és de fireta i a molts catalans ja els hi està be. Potser ja ens va bé que les coses ens vagin així (i no parlo per mí).

  • Bitacoras.com
    Posted at 19:00h, 24 novembre Respon

    Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: Les tertúlies de les emissores estatals de la digital terrestre hispana, aquests dies estan un pel esvalotades, les discussions ofereixen un ventall molt variat, entre el nyap del rescat de l’Alakrana, la controvèrsia que S…

Post A Comment