Have you got some plan?
5729
post-template-default,single,single-post,postid-5729,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Have you got some plan?

Have you got some plan?

Difícilment algú partidari de la independència canviarà el sentit del seu vot per moltes convencions que se’ls ocorri fer als del PP a casa nostra, en canvi si que es pot donar el cas que defensors de 3es Vies acabin mutant en el registre cap a la sobirania, simplement perquè la manca de propostes per part del govern central que ho facin possible els condueix cap aquesta opció.

El PP té actualment a Catalunya dos problemes greus, el primer no saber contrarestar l’argumentari independentista per manca de raons i diàleg i el segon que C’s se li està menjant l’espai electoral i amenaçant-los en quedar-se com un reducte unionista d’extrema dreta i un niu de corrupció. El primer ja descomptat per ells els permet no haver de donar explicacions a Espanya d’una gestió de govern que ens teletransporta als anys 50, el segon és clarament el motiu de la convenció d’aquest cap de setmana en el Palau de Congressos de Barcelona. Els missatges que s’han llençat des del faristol, lluny de perseguir l’apropament que tant es reclama ha anat descaradament a buscar els clients dispossats a donar el vot als de C’s que en recents enquestes els situen com a tercera força a Catalunya, espai a on la competència és entre C’s, PP i PSC.

Ja és curiós que quan els de Cañas i Rivera els han passat al davant en intenció de vot als del PPc els ha deixat de fer gràcia que siguin uns capullos espanyolistes!

Sempre els quedarà brindar amb Freixenet ….

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment