Independència, caca!
5711
post-template-default,single,single-post,postid-5711,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Independència, caca!

Independència, caca!

Ja ens ha quedat clar, Mariano, el pla que teniu els del PP per que els catalans no marxem és venir a casa nostra a mentir-nos, enganyar-nos, insultar-nos i fer-nos por. Suposo que l’argumentari no us ha costat massa esforç només calia rescatar quatre frases de les que dedicà Francisco de Quevedo als catalans i ja està, els espanyolistes tampoc heu evolucionat tant mentalment des del segle XVIè!

Us hauria sortit de franc si no fos per l’evident propensió a pagar fortunes en comissions per qualsevol cosa fins i tot en la elaboració d’una nova fòrmula de càlcul per a demostrar als catalans i sobretot a la resta d’Espanya que Catalunya no hauria sobreviscut sense la vostra magnanimitat. Feu una cosa, apliqueu el mateix càlcul a la UE, així podrem explicar l’esforç que Espanya fa per finançar tota Europa.

Comparar-nos als que volem votar amb els terroristes d’ETA, argumentari excels i punyent de la Camacho, també ha estat un bon intent per que ens n’adonem de lo malament que ho passeu a Catalunya els del PP amb els catalans o potser son els votants que us han marxat a Ciutadans lo que realment us emprenya? llàstima que sigui un dels recursos recurrents que heu fet servir des de fa anys i com li va passar al Pere en la faula del Llop, ara ningú us fa cas quan us senten cridar, que vé l’ETA, que ve l’ETA!

L’Akelarre Unionista no ens podia haver arribat en millor moment als catalans, sou una bicoca per l’independentisme!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment