Aznar’s return?
4037
post-template-default,single,single-post,postid-4037,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Aznar’s return?

Aznar’s return?

L’homenet del bigoti dibuixat i abdominals de Geyperman ha tornat a la vida pública, bé ho ha fet evident sense dir-ho perquè no n’havia marxat mai. El president més dotat per les llengües que ha donat Espanya, capaç de parlar en català mentre follava, (era això el que va voler dir amb lo de la intimitat, no?) i al cap de poc en mexicà amb el superdotat intel·lectual del Bush bebent whisky i menjant galetes a una, vol tornar a la primera línia política o aquesta impressió em fa. Després d’una temporada exercint de Sàuron a la terra fosca de la FAES ens ha enviat el Wert, fidel Golum particular, a preparar-li el camí de tornada.

El fill de caporal d’una caserna franquista tal i com el va definir el desaparegut ex president italià Francesco Cossiga, corresponsable d’una de les barbàries més grans perpetrades a l’Orient Mitjà que va acabar per desestabilitzar el món sencer sense que ens hagin demostrat ni la oportunitat ni la eficàcia d’aquella guerra, ideòleg neocon que alliberà el sòl a Espanya inici de la bombolla immobiliària que ens ha fotut el país a la merda, és capaç de posar-se davant de les càmeres de TV i amb un to marcial, quasi bé messiànic i amb posat de monarca absolutista, amenaçar els catalans si seguim amb ganes de fotre el camp, amb intervenir-nos militarment com a l’Irak. Si ens diguessin que l’Aznar li fot a “la Botella” que hauríem d’entendre, que va torrat i per això diu el que diu o que enganya a la seva dona?.

A Itàlia torna un semi embalsamat Silvio Berlusconi i a Espanya l’Aznar?. I a tot això el titella del Rajoy sense badar boca!. Qui ens va dir que a la UE se li començarien a arreglar els problemes en el 2013?.

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
  • admin
    Posted at 20:52h, 14 desembre Respon

    Hola Francesc, aleshores manava Pujol i era l’època del peix al cove. A Espanya els gossos es lligaven amb llangonises catalanes i tothom era ric, o això semblava, l’independentisme més minoritari i en aquelles condicions poc més es podia fer.
    Vostè creu que un home que ho ha jugat TOT a que aquest procés arribi a port, li fa falta que vingui l’Oriol Junqueres a empényer-lo?. Son del parer que quan més transversal sigui el procés molt millor i sembla que tot va pel bon camí. AMb Duran desactivat, CiU, ERC, ICV i CUP SI i la resta de partits pro independència sumen més del 61% de vots i la resta, PP i C’s sols el 22% i amb el PSC que haríem de veure quants d’aquests es pronunciarien a favor en un referèndum, un 36%.
    Amb un résultat que quasi be dobla el partidaris de l’unionisme, crec que ho veurà ben aviat tot això, en el 2014 i si fos l’Onze de Setembre ja seria la rehòstia!!
    Salut i €

  • Nuncamais
    Posted at 20:50h, 14 desembre Respon

    Si la memòria no em falla, aquest monstre feixista va ser investit a la PRIMERA VOTACIÓ per CiU després d’haver promès en la propaganda electoral que CiU seria una barrera contra els franquistes. Deu ser allò que sempre diuen de la governabilitat d’Espanya! Des d’aleshores he votat sempre més ERC, alguna vegada només com a mal menor.
    Ara, Mas, malgrat l’anada al notari, després d’haver-se donat el morro amb la versió femenina d’Aznar, ens sobta amb la sortida independentista que aprovo, i amb una manca absoluta de sensibilitat social, que se m’indigesta.
    Espero que ERC sàpìga vigilar-lo de ben a prop, perquè de moment l’Oriol Junqueras m’inspira confiança, i espero que arribi el miracle de la independència abans que Nostre Senyor se m’emporti.

Post A Comment